کاربر گرامی ، شما به صورت مهمان وارد سایت شده اید . برای ورود به پنل کاربری اینجا کلیک کنید . (ورود به سایت )

دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران وششمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

در تاریخ ۶ اسفند ۱۳۹۸ تا ۸ اسفند ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در شهر سمنان برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی ، پزشکی ، طب ورزشی ، علوم تغذیه

برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

سایر برگزار کنندگان: کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی

شهر برگزاری: سمنان

هدف از برگزاری این رویداد که با نگاه ویژه به علوم تغذیه و سلامت و تغذیه ورزشی می باشد؛ایجاد بستری برای تبادل اندیشه ها ، فنون و ارتقا سطح علمی دانشگاه به واسطه تبادل تجربیات و همچنین ایجاد زمینه ای برای شناخت مسائل و مشکلات در حیطه تغذیه و علوم سالمت و البته طرح راهکار هایی برای حل این معضلات می باشد. دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با افتخار میزبان اساتید برجسته دانشگاه های علوم پزشکی ،پژوهشگران و دانشجویان خواهد بود تا با هم اندیشی و ارائه تازه ترین دستاورد های پژوهشی گامی درجهت ارتقا حیطه علوم سلامت برداریم. با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار میگردد، پژوهشگران میتوانند با اطمینان کامل مقالات خود را در حیطه محورهای ارائه شده، در این رویداد پژوهشی ارائه نموده و از امتیازات علمی آن بهره مند گردند.همچنین کارگاه هایی مرتبط با محور های رائه شده در بهمن ماه سال جاری با حضور اساتید برجسته دانشگاه های علوم پزشکی و متخصصین در دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار خواهد شد. امیدآنکه پژوهشگران ، اساتید و دانشجویان گرامی با حضور پر شور در این رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و با طرح مشکلات و دیدگاه ها در پانل های مختلف موجبات ارتقای سطح علمی محورهای ارائه شده را فراهم آورند.



محورهای همایش عبارتند از:
  • علوم تغذیه وصنایع غذایی علوم پایه و
  • بالینی پزشکی توانبخشی و بازتوانی
  • بهداشت و اپیدمیولوژی
  • پرستاری و مامایی پیراپزشکی
  • مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی


محورهای کنگره عبارتند از :

تغذیه و سلامت ورزشکاران تغذیه و عملکرد ورزشی
مکمل های ورزشی تغذیه در آسیب های ورزشی

ریکاوری و بازتوانی تغذیه در ورزشهای قدرتی استقامتی،تیمی و آبی
تغذیه ورزشی در گروه های خاص(زنان،کودکان و معلولین) 



222
0
 
0
لینک کوتاه: