اولین کنگره ملی غذای حلال

در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ تا ۳۰ آبان ۱۳۹۸ توسط مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه

برگزار کننده: مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران

سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا

شهر برگزاری: تهران

با توجه به استقبال روز افزون از غذای حلال در جهان و گستردگی این مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامی لذا جهت ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اهداف ذیل مد نظر می باشد.

ارتباط و همکاری با مراکز دینی و دانشگاهی داخلی با هدف بررسی مسائل و چالش های جدید در امر حلیت و حرمت مواد و فرآورده های حلال
  • بررسی اقتصاد فراورده‌های حلال
  • بررسی حلال و اقتصاد مقاومتی
  • بررسی فراورده‌های آرایشی حلال
  • بررسی اقتصاد غذای حلال
  • بررسی حلال در آیات قرآن
  • بررسی افزودنی های مجاز خوراکی حلال
  • بررسی علل پزشکی حلال بودن بعضی اعضای حیوان حلال گوشت
  • بررسی حلال در علم تغذیه
  • بررسی حلال در علم شیمی
  • بررسی حلال در زیست‌شناسی



محور های کنگره:
  • غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی
  • شناسایی و تجزیه غذای حلال
  • حلال در صنعت شیلات
  • حلال در محصولات بیولوژیک
  • آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآورده‌های حلال
  • افزودنی‌های خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام
  • بیوتکنولوژی و غذای حلال
  • ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
  • اقتصاد فرآورده‌های حلال

31
0
 
0
لینک کوتاه: