همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی

در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد- موسسه آموزش عالی سلمان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی ، ورزش و تربیت بدنی

برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد- موسسه آموزش عالی سلمان

سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: مشهد

محورهای همایش:


تربیت بدنی و علوم ورزشی
  • فیزیولوژی و تغذیه ورزشی
  • مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی
  • آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
  • روانشناسی ورزشی
  • رفتار حرکتی
  • بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزش
  • جامعه شناسی، حقوق، تاریخ و فلسفه ورزش
  • تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی


مکمل‌‌های غذایی و رژیمی
  • نظارت و مقررات کنترل کیفی مکمل‌ها
  • راهکارهای بهبود کیفیت مکمل‌ها
  • روش‌های جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکمل‌ها
  • اصول و مبانی مصرف منطقی مکمل‌ها
  • غذاهای ایرانی واجد نقش مکمل
  • کاربرد مکمل‌ها در بیماری‌های مزمن
  • تداخلات داروئی و دارویی – غذایی با مکمل‌ها
  • نحوه پایش سلامت مکمل‌ها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف
  • مکمل‌های ورزشی و دوپینگ و سوء مصرف
  • مکمل‌ها و سلامت
  • تغذیه
  • غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
  • غذاهای ارگانیک
  • تولید مواد غذایی
  • بازار جهانی مواد غذایی
  • مقیاس بزرگ و جهانی تجارت کشاورزی: ​​بهره وری، ارائه و کمبود
  • امنیت غذایی جامعه
  • جوامع غذایی پایدار
  • جنبش مواد غذایی محلی
  • اقتصاد بازارهای کشاورزان و همکاری های جامعه
  • نیازهای تغذیه ای و تغذیه انسانی
  • شیمی مواد غذایی، تغذیه و انرژی انسانی
  • آلودگی غذا و بیماری های ناشی از غذا
  • تضمین ایمنی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل ریسک و مقررات
  • هورمون رشد و آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی و اثرات آن
  • غذا و بیماری مزمن: چاقی، بیماری قلبی، سرطان، دیابت
  • فقر غذایی
  • غذا، تغذیه و سلامت عمومی
  • برچسب زدن تغذیه
  • غذاهای فرآوری شده و بدون فرآورده: پیامدهای بهداشتی
  • غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و مهندسی مواد غذایی
  • غذا و فناوری نانو
  • بیوتکنولوژی و غذای امروز
  • غذا و چالش های بهداشت جهانی
  • روند مصرف و رفتارهای تغذیه ای
  • مدیریت و پیشگیری از تغذیه و بیماری
  • غذا و صنعت سلامتی
  • اختلالات اشتها
  • مکمل های ویتامین و نیازهای پزشکی
  • بازاریابی مواد غذایی
  • غذاهای قومی و تغذیه جامعه
  • پزشکی ورزشی
  • تغذیه و ورزش
  • توانبخشی ورزشی
  • آسیب شناسی ورزشی
  • حرکات اصلاحی
  • آمادگی جسمانی
  • بازی درمانی
  • پاتومکانیک ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • سبک زندگی فعال
  • سلامت و ورزش
  • بیماری و ورزش
  • ورزش معلولان
  • روان شناسی ورزش
  • تربیت بدنی مدرسان
  • فناوری ورزش
  • بدن سازی و زیبایی اندام
  • آنتروپومتری
  • ورزش سالمندان
  • ورزش بانوان
  • یادگیری حرکتی
  • ورزش کودکان
  • استعدادیابی ورزشی
  • امنیت تغذیه‌ای

تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار


  • رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار
  • راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها
  • غنی‌سازی و مکمل‌یاری
  • نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار
  • ایمنی و سلامت غذا



غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها


  • صنایع غذایی و تغذیه پایدار
  • غذای سالم از ایده تا محصول
  • غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی
  • اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه
  • تغذیه و بیماری‌ها
  • تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر
  • تغذیه و بیماری‌های عفونی
  • تغذیه و التهاب
  • تغذیه و ایمنی
  • سیاست‌های غذا و تغذیه


تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه
سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی
تغذیه و خود مراقبتی
مدیریت خدمات غذایی
سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات محصولات غذایی
نظام مراقبت غذا و تغذیه
ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه
ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای
اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

تغذیه در بحران‌ها و بلایا
تغذیه در بحران‌های اقتصادی
تغذیه ورزشی و ورزشکاران

ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی
برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی
ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی
فن‌آوری‌های نوین در حوزه‌ تغذیه

نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه
دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه
دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی
تغذیه و شادی پایدار

تغذیه و سلامت روان
تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی
نقش سازمان های مردم نهاد
تازه‌های علوم تغذیه

تغذیه و باروری
تغذیه و جامعة رو به سالمندی 



18
0
 
0
لینک کوتاه: