سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۳ تا ۲۷ آبان ۱۳۹۳ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قوچان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه فرمایید.

چكيده و اصل مقالات همزمان دريافت مي گردد.



حوزه های تحت پوشش: علوم زیستی و کشاورزی ، ایمنی شناسی ، سم شناسی ، آفت کشها ، علوم زیستی

برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

سایر برگزار کنندگان:
تحت حمایت سیویلیکا

شهر برگزاری: قوچان

محورهای همایش:

- روش های نوین فرآوری
- روش های نوین پایش کیفیت
- زیست فن آوری
- ایمنی غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیندها
-نانو فن آوری
- ریزپوشانی
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- محصولات غذایی بومی
- غذا از دیدگاه اسلام
- نقش سیستم های مدیریتی در ارتقاء سلامت غذایی
- نقش سیستم تکنولوژی اطلاعات در توسعه صنعت غذا
- ارتباط غذا و سلامت روانی 



37
0
 
0
لینک کوتاه: