همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه اصفهان -مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه

برگزار کننده: دانشگاه اصفهان -مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی

سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا

شهر برگزاری: اصفهان

محورهای همایش:

ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی

ارزش غذایی و جایگاه آن در سبد غذایی مردم

ابعاد بهداشتی و درمانی

صنایع غذایی مرتبط

ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی

اقتصاد و تجارت

زیست شناسی

کشاورزی و تولید محصولات مرتبط

سایر موارد مرتبط



 
21
0
 
0
لینک کوتاه: