نخستین جشنواره بین المللی خوراک ملل

در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ تا ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ توسط موسسه فرهنگی هنری قاب سبز در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.

حوزه های تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی

برگزار کننده: موسسه فرهنگی هنری قاب سبز

شهر برگزاری: تهران

نقش غذا در گردشگری و جذب توریست(آغازی بر گردشگری خوراک)
فرهنگ سفره ومعرفی خوراک ایرانی
خوراک،تنوع فرهنگی،همبستگی ملی
مشترکت فرهنگی خوراک در حوزه فرهنگی ایران و کشورهای همسایه
نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصادی و اشتغال
خوراک وارداتی، تهدید یا توسعه
صنایع غذایی و برندهای وابسته
غنی سازی فرآورده های غذایی و نقش آن در سلامت
غذاهای دارویی، غذای سالم و طب سنتی
معرفی فن آوری های جدید طبخ و سرو غذا(استارت آپها و ربات های پخت غذا، روشهای جدید سفارش گیری و تحویل غذا و...)


امنیت غذایی:



- صنایع بسته بندی و امنیت غذایی
- نقش مشاغل وابسته به صنایع غذایی در امنیت غذایی
- نقش تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در امنیت غذایی
- نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی
- نقش اقتصاد ملی در امنیت غذایی
- نقش آموزش نیروی انسانی در امنیت غذایی
- غنی سازی فرآورده های غذایی و امنیت غذایی
- فن آوری های نوین و امنیت غذایی


 

28
0
 
0
لینک کوتاه: