دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قوچان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه فرمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم زیستی و کشاورزی ، ایمنی شناسی ، سم شناسی ، آفت کشها ، علوم زیستی ، علوم کشاورزی و بیولوژی ، علوم کشاورزی ، گیاه شناسی ، علوم محیط زیست ، بهداشت محیط

برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا

شهر برگزاری: قوچان

محورهای همایش:

- روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روشهای نوین پایش کیفیت
- ایمنی مواد غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی 


33
0
 
0
لینک کوتاه: