هفتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران

در تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۸ توسط مرکز مطالعات و تحقیقان علوم و فنون بنیادین- موسسه آموزش عالی آل طه و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: زیست شناسی عمومی ، زمین شناسی ، علوم محیط زیست

برگزار کننده: مرکز مطالعات و تحقیقان علوم و فنون بنیادین- موسسه آموزش عالی آل طه

سایر برگزار کنندگان:
تحت حمایت سیویلیکا

شهر برگزاری: تهران


زیست شناسی علم شناخت حیات است، زیست شناسی به ویژگیها و رفتارهای موجودات، چگونگی تشکیل گونه ها و انواع موجودات و روابطی که آنها با هم دارند و به محیط زیست آنها مربوط می شود. زیست شناسی طیف گسترده ای از رشته های علمی که اغلب رشته های علمی مستقل بحساب می آیند را شامل می شود. روی هم رفته زیست شناسان حیات را از روی دامنه وسیعی از شاخصها مورد مطالعه قرار می دهند. توسعه پایدار، زیست شناسی پایدار و مفاهیمی از این دست ، حفاظت از محیط‌زیست را با تغییر رویکرد نسبت به طبیعت مورد نظر قرار می‌دهند، ولی آنچه امروزه در محیط ساخته شده به دست انسان معتقد به مفهوم پایداری متجلی می‌شود، نوعی برخورد گسسته از طبیعت است که تنها به حفظ آن جهت بهره‌برداری نسل‌های آینده توجه می‌کند. اگر شناخت اصولی زیست شناسی و توسعه پایدار شامل گستره‌ای وسیع از روش‌های ابتدائی تا پیچیده‌ترین فن‌آوری‌های روز می‌باشد، اما مسأله مناسب بودن روش و مطابقت آن با زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی عموم بهره‌برداران همواره به عنوان شاخصه‌ای کلیدی در این حوزه مطرح است.

مرکز مطالعات و تحقیقان علوم و فنون بنیادین در جامعه به همراه موسسه آموزش عالی آل طه در اجرای رسالت خود و بمنظور ارتقاء سطح علمی جامعه اقدام به برگزاری هفتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران نموده است. امید است با همکاری و حمایت سایر ارگانهای اجرایی و علمی کشور بتوانیم فضایی مناسب جهت ارائه دستاوردهای محققان عزیز کشورمان در راستای ترویج علوم طبیعی و زیست شناسی ایجاد نمود.

اهداف کنگره


1. آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی،صنعتی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته و فن آوریهای نوین علوم زیست شناسی.

2. اهتمام ویژه اندیشمندان به ضرورت حفاظت از محیط زیست و توسعه آموزش و پژوهش علوم زیستی.
3. راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره و دسترسی آسان علاقمندان و صرفه جویی در هزینه و وقت پژوهشگران.

4. سیاست گذاری، ارائه راهبردهای آموزشی ، ارائه و بررسی روش های نوین تدریس و بررسی فعالیت های شاخص.

5. جلب توجه صاحبنظران و سیاستگزاران بخشهای مرتبط به اهمیت استفاده ازعلوم وفناوریهای نوین در بهینه سازی فعالیتها و توجه به مقوله توسعه پایدار.

6. ترویج تحقیقات بنیادی وکاربردی در بخشهای مرتبط و شناسایی ایده های برتروتبدیل آنها به طرحهای سازنده.


7. آشنایی با تهدیدات زیستی در کشور و راهکارهای مقابله با آن.

8. دستیابی به راهکارهای مناسب توسعه پایدار در بخش زیست شناسی و علوم طبیعی ایران.

9. انتقال دقیق مفهوم فرآیند کلیدی توسعه پایدار بصورت عامیانه به مردم از طریق قشر تحصیلکرده.

10. افزایش آگاهی مردم در زمینه توسعه پایدار و استفاده کمتر از منابع پایه و حفظ وضع موجود.

محورهای کنگره:

زیست شناسی

علوم گیاهی - علوم جانوری - علوم سلولی و مولکولی - علوم دریایی و اقیانوسی - میکروبیولوژی - بیوتکنولوژی - بیوفیزیک - بیوشیمی - ژنتیک - زیست شناسی وتوسعه پایدار

علوم طبیعی

- زمین شناسی و علوم خاک - کشاورزی و منابع طبیعی - جنگل و مرتع - محیط زیست و پدافند زیستی - علوم طبیعی و توسعه پایدار - سایر مباحث مرتبط با زیست شناسی و علوم طبیعی 


15
0
 
0
لینک کوتاه: