سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

روز چهارشنبه، 31 شهریور، 1400 توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی, سازمان همياري شهرداري ها, مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

کداختصاصی کنفرانس: FOODCONG03
حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه، علوم کشاورزی
برگزار کننده: دانشگاه جامع علمی کاربردی, سازمان همياري شهرداري ها, مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين و تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: تهران

محورهای کنفرانس:

صنایع غذایی

روشهای نوین پایش کیفیت- نانوفناوری در صنایع غذایی- بسته بندی نوین- ماشین آلات و تجیزات در صنایع غذایی- فرآورده های غذایی ارگانیک- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- نقش تغذیه در سلامت جامعه- نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران- راهکارهای کاهش افزودنی ها در صنایع غذایی- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک- کاربرد اسانسها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی- امنیت و ایمنی مواد غذایی- بحران آب و صنایع غذایی- غنی سازی مواد غذایی- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی- فرمولاسیون مواد غذایی- صنایع بسته بندی مواد غذایی- صنایع فرآورده های گوشتی، غلات، لبنی و روغنی، امنیت و ایمنی موادغذایی- سایر مباحث مرتبط.



کشاورزی و محیط زیست:

مباحث نوین در مهندسی کشاورزی- اقتصاد کشاورزی ایران- مباحث نوین در علوم باغبانی- مباحث نوین در علوم زراعت و اصلاح نباتات- علوم تکنولوژی نهال و بذر- علوم دام و دامپزشکی- علوم زیست شناسی گیاهی و جانوری- علوم شیلات و آبزیان- تولید ملی با محوریت آمایش سرزمین- جنگل و مرتع و بیابان- راهکارهای تولید گیاهان زراعی و مدیریت پایدار منابع- ضایعات محصولات کشاورزی- آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک- آبیاری و زهکشی- بیوتکنولوژی کشاورزی- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی- تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک- حشره شناسی کشاورزی- سیستم اطلاعات جغرافیایی- شناسایی و مبارزه با علفهای هرز- فناوریهای نوین در کشاورزی- مدیریت، اقتصاد، ترویج و آموزش- مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی- هواشناسی کشاورزی- صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات کشاورزی سالم با تاکید بر روشهای نوین- تخریب اراضی و راهکارهای مقابله با آن- پیامدهای تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی- کشاورزی و آلودگیهای زیست محیطی- فناوریها و روشهای نوین در تولید محصولات کشاورزی و حفاظت محیط زیست- مدیریت بحران آب در کشاورزی و محیط زیست- محیط زیست و آمایش سرزمین- تنوع زیستی و تولید پایدار محصولات کشاورزی- ریزگردها و پیامدهای زیست محیطی آنها- محصولات تراریخته و چالشهای زیست محیطی- سایر مباحث مرتبط. 


27
0
 
0
لینک کوتاه: